Find din behandling her

SANA-TIME har samlet et stort udvalg af Danmarks autoriserede sundhedsbehandlere. Med mere end 400 behandlingstilbud i hele landet, har vi gjort det nemt for dig at finde en behandler i dit område.

SANA-TIME samarbejder med fysioterapeuter, diætister, psykologer, fodterapeuter, personlige trænere og fysiurgiske massører i hele landet.

Vi lægger vægt på kvalitet i behandlingen - derfor er alle vores behandlere autoriserede eller medlem af en forening, der er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Dette er din garanti for behandlerens uddannelse og behandlingens kvalitet.

SANA-TIME Boksen kan bruges som en personlig gave eller er en nem måde at købe en sundhedsbehandling til sig selv på. Find SANA-TIME Boksen på apoteket eller køb et gavekort på SANA-TIME.com og print det med det samme.

Mød temaet

SANA-TIME er en dansk virksomhed bestående af en række passionerede medarbejdere. Vi arbejder med at synliggøre landets sundhedsbehandlere og gør det lettere for dig, at finde en behandler i dit nærområde.

Mød teamet

Mads Eriksen
CEO
Mia Helsengren Jensen
Communication
Caroline Eriksen
Sale & Marketing
Tina Magaard
Account Manager
Kasper Knuthsen
Account Manager
Karina Hansen
Account Manager
Oliver Percy-Smith
Account Manager
Mathias Aaboe Løgstrup
Business Developer
Ask Ladsten
Business Developer

×